Catering och Sydafrika

När lilla hostan sover kan jag koppla av, gärna med att blogga. Det är som att tänka efter. Och njuta av vardagen som just nu är upp och ner. Samtidigt planerar vi vår sons namngivningsceremoni. Catering blir från vårt ekologiska favoritkafé som bara har öppet under sommaren. Ägaren driver även bl a ett guesthouse i Sydafrika. Hans vardag sträcker sig över två kontinenter, och över flera intressen. Mat, hotellverksamhet och inredning. Säkert fler. Jag är nyfiken. Han skriver "kom och hälsa på" och då blir jag så klart ännu mer nyfiken. På hur det är i Sydafrika. Att driva eget. Att jobba kreativt med mer än en grej. Att vara sin egen. Och så kommer den där frågan som så många verkar ställa sig under en föräldraledighet: vad är karriär?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0