En lyckad 20-talsfest


Jag minns en lyckad fest för många år sen. Alla gäster fick lära sig att dansa charleston!

Queens & Bowl

Jag rekommenderar varmt Queens & Bowl. Känns nästan som om Kate Bowl är min tärna. Hon har kikat på min klänning och kommit med goda råd. Nu vet jag vilka skor jag ska ha! Och vad stilen kallas: boho. Haha! Roligt!

Rachel Simpson shoes

Skorna är från Rachel Simpson och finns på Queens & Bowl.

En liten viktig lista

När jag var 16 jobbade jag i U.K och upptäckte Cosmopolitan. Det var exakt 20 år sen. Läste artikel efter artikel. Bland annat den om long-term, medium-term och short-term goals. Och jag skrev upp dem. Och jag skrev om dem i intervaller under årens lopp. Nästan alla är uppfyllda. Jag tror på listors inverkan på livet. Jag tror på positiva listor och att man kan få allt man önskar sig. (Bara man vågar önska!) Kom att tänka på mig själv som ung när jag läste den här listan.

Dolly Couture

The Milan. I wish I wasn't an apple.

Dolly Couture

Dolly Couture

Vilka skor ska jag ha?


1. Hettie


2. Sweet Briar


3. Eva

Jag ska alltså ha (hjälp kanske) en krämfärgad knäkort klänning. Som passar bra med ivoryfärg. Hjälp mig välja! just nu är jag inne på Sweet Briar om de hinner sy upp ett par. Samtidigt nervös för att det ska vara kallt och man ska behöva strumpbyxor. Då är öppen tå ett nej-nej.

Trött igen

Badat i havet med Mr Darcy och vår son. Beställt ett annat par skor från brittisk skodesigner och undrar om jag ska beställa en klänning från Dolly Couture. För jag blir nervös. Kan man ha en klänning i bomull? Men, vafasen det är skitlurigt att beställa något från nätet. Gaah, jag är så bridezilla.


RSS 2.0