Vilken dröm för blivande brudar!

Hittade just Fur Coat No Knickers och deras underbara blogg. Hade jag börjat planera lite tidigare hade jag åkt dit på studs! En majoritet av deras brudar har skorna jag beställde från Queens & Bowl. Kan de passa till en krämfärgad enkel klänning från ett varuhus i förorten?



Bilden kommer från Fur Coat No Knickers blogg.

OSA

Ehh är det inte lag på att osa till ett bröllop?

Trött häst

Vaknar fem på morgonen, ljust i rummet, och kan inte somna om. Nu är det rakt in i kaklet som gäller innan semestern.

Apropå det här med färg



Har nu bara fem svarta plagg i garderoben. Lite, eller hur? Särskilt med tanke på att jag jobbar i reklambranschen där alla klär sig i svart, precis som underbara Susanne Ljung. Ibland är det praktiskt att vara svartklädd, men jag vill helst inte så ofta. Så nu när reorna är igång försöker jag köpa färg. För i höst kommer det ingen färg. Möjligen nude. Möjligen purple. Men fasen inga glada knallgröna färger alls. Mina favoritblus i knallgrönt från Filippa K är snart söndertvättad. För övrigt är turkos årets färg.

Koppkakor

Vad läskigt det låter på svenska. Men ouf va fint på engelska. Cupcakes. Kanske kan bli istället för tårta på vår bröllopsfest?


Lycka!

Lycka är att se en liten knatte som ännu inte fyllt två ställa sig i vågorna och orädd njuta. Av havet, sanden, vinden och en lånad grävskopa.

Livet genom kärlekfulla rutor



Sen vänder det igen. För vi har varit på Skansen i strålande sol och vår son har skrattat allt han kan när en get pussade honom på handen.

Fel ute

Vi har haft en lovely midsommarafton men den toppas av min bridezillastress. Jag har nu en krämfärgad kläning i bomull. Jag vill inte ha vita skor och vit handväska. Eller vill jag det? Jag vill inte se ut som en mock up. Någon som låtsas vara brud. Det vänder sig i magen, varför känns det här så svårt? Kan det ha med att göra att det ska vara dagen i ens liv då man är som snyggast. Prinsessan såg fantastiskt ut. Släp, diadem, slöja - rubbet och helvit klänning. Men det är inte för mig. Urk.

Klänningen blev helt fel

Klänningen jag beställde via postorder satt galet illa. Adjö söta drömmar om 20-tal! Det finns inte tid att sy upp något. Jag är storlek äpple om magen. Hjälp! Men visst är den underbar på bild? Snyft!


Jag är nog bridezilla

För jag har köpt linnehanddukar till dam- och herrummet som matchar bröllopsinbjudans färger. Men det är härligt!

Ugly Betty har magkänsla

Damen som ska fixa mitt hår och brudbukett är fantastisk. Jag fick tipset av en gammal kollega. Jag blir glad bara av tanken på henne. Hon har garanterat en helt egen stil. Och jag blir glad av att vi först av allt bokade en superbra bröllopsfotograf som kommer att ta vårt porträtt innan vigseln. Idag var hon med på Ebbas bröllopsprogram!

Jag är en postorderbrud

Min brudklänning kommer med posten imorgon. Gulp! Och det jag ska ha i håret kommer från USA, en mamma och en dotter som för hand gör headpieces. Skorna kommer från UK. Väldigt trevlig tjej som har Queens & Bowl. Jag rekommenderar. Vilken service!

Mr Darcy & catladyn

Mr Darcy skickar cute overload bilder på kattungar till mig. Han vill ha en med detsamma. Min gamla katt dog strax innan vår son föddes. Jag är inte redo att byta ut henne ännu. Katten som kröp in under min t-shirt en gång. Katten med integritet.  Katten som visste var just jag sov på landet och jamade under mitt fönster fastän det var två våningar upp. Men bara när jag var där. Inte annars.

Hallaballo! Jag är Ugly Betty

Oj, nu brinner det i knutarna. På jobbet, inför bröllop och för som många andra - "hinna med" innan semestern. Jag är inne i ett mycket roligt projekt på jobbet och ska plötsligt göra saker jag aldrig gjort förut men sneglat mot. Därför älskar jag mitt nya jobb. För att det är helt oförutsägbart och jättekul! Och så tar jag Wilhelma i Ugly Bettys råd till Betty som nybliven moderedaktör. Att lita på min egen smak. För det är lite av ett sådant uppdrag. Yay! Jag är så Betty.


Party party!



På Etsy finns allt för bruden, och katten!


Det ska bli hippa!

Mina godingar, jag har förstått. På lördag blir det hippa och det är min! Ska jag gifta mig?! Ja! Med Mr Darcy! Och mina fina väninnor  ska fira just mig. Pirrigt!

Tärnor

Jag gillar

den här bilden för den påminner om bilden i mitt huvud av mig och Mr Darcy på vår stora dag. Men verkligheten kommer att överträffa bilden. Man ska inte vara rädd för förändringar med andra ord. Brooklyn par

RSS 2.0