Om jag kunde strunta i pengar

Min första chef sa några bra saker, bland annat att man alltid ska ha minst tre månadslöner på banken så att man alltid kan dra om det skulle behövas. Jag vill dra! Jag vill ha så kallade F*CK OFF-pengar. Det är det jag ska skaffa mig före en ny handväska. (Nån som minns väskdebatten för några år sen?) Jag vill bli en affärskvinna som Denise Rudberg eller Linda Skugge och ha ett eget företag. Jag vill bli med affärsidé!

Pepp! Alltid.

Coola tjejer. Coola outfits. Peppmusik!



Snart blir jag Åke!



Bra reklam som talar till många. Och mig. Haha!

Gå på magkänslan

Om man står inför ett klurigt val i livet, ja då ska man lyssna på magkänslan. Men va fasen är den?

Våfflor here we go!

Jag bloggar inte så mycket just nu. Har mycket att tänka på som ger lite tid för bloggning. Har lite tid för mig själv. Men som nybliven mamma (ja, jag tycker att jag är det fortfarande) är det faktiskt en bliss att åka ensam och storhandla. Igår blev det ICA MAXI (köttskandalernas högborg) och minsann ett våffeljärn och våffelmix. Imorgon är jag smug soon married mom som bjuder lillhjärtat och mr D på våfflor!

Föräldrar älskar Melodifestivalen

Innan min son föddes var Melodifestivalen ett helt otänkbart lördagsnöje. Nu är jag precis som alla andra föräldrar, klistrad vid tvn på helgerna. När barnen sover är tvn på!

Jobba eller vabba?

När jag är hemma för att vabba, dvs vårda mitt sjuka barn, kan jag inte göra något annat samtidigt. Jag kan knappt svara i telefon. När jag har hämtat min son på förskolan kan jag inte heller jobba samtidigt som jag är med honom. Ändå är det vanligt att folk i min bransch "jobbar hemma" när deras barn är sjuka. Vet du någon som kan det? På riktigt med ett barn under tre år?

Vilken bröllopsblogg och Antikdeckare!

Oh my god! Elsa Billgren ska bli ny antikdeckare! Har jag skrivit att jag älskar det programmet? Har jag skrivit att jag tycker att Elsa Billgren bloggar fantastiskt? Och kolla hennes inbjudningar till sitt bröllop! Det är udda att en så ung dam ska gifta sig.

Jag är så trött på skiten

Mitt jobb sucks. Men snart kommer det att ändras. Under tiden beundrar jag Carina Nunstedt och hennes nya projekt Yourlife och Denise Rudberg som börjat blogga där och som jag tycker är fantastisk. Vilka karriärer!

Finfin festlokal





Det är ju så här det ska se ut! Lyckliga alla ni som bor i Göteborg och kan hyra den här härliga lokalen.


Avslöja aldrig att du är bitter

När du söker nytt jobb. Och ta alltid referenser på din chef. Två tips från gruvan. För den viktigaste framgångsfaktorn för dig i karriären är att du har en bra chef.

Jag är sjuk sjuk sjuk

Och tänker att jag måste byta jobb. Det är inte rimligt att inte träffa sitt barn på helgerna.

RSS 2.0