Viktiga tillbehör till vagnen



Efter lattemugghållaren kommer den här för iPhone. Finns på babyshop.se

Alla mammors dag!

Mors dag

Camilla Thulin har designat en mors dag bukett för några år sen för Interflora. Bra idé! Ser väldigt 20-tal ut. Hoppas att alla mammor har blivit uppvaktade idag.



Med ett fint humoriskt armband kommer man långt. Och blommor. Eller bio och rosa champagne. Puss Mr Darcy!

Färg gör mig glad!



Jag vill aldrig mer ha en helt svart garderob. För några veckor sen blev jag så arg på min svarta spökplumpoutfit att jag gick in i en butik och köpte en knallgrön blus. Bytte om direkt i provrummet. Sen tog jag svarta madam och kastade den i en soptunna.

20-tals galaskor


20-tal

The Ritz. Älskar dom!

Fler går igång på bröllop

En copywriter som efter 10 år sadlat om till bröllopsfotograf. Lovely!

Mammagrupp i en ny tappning

Jag kom aldrig in i det där med mammagrupp och amning och öppna förskolan och att vara en cool typ med spädbarn. Men idag. Vilken lycka! En av mina äldsta vänner plockade upp mig med sin stora Fab 5-bil och hennes söta dotter gosade min son och sen åkte vi på fika hos en vän i stan. Fyra knattar och fem vänner och kaffe, melon, jordgubbar, bagerikakor, mackor och en flaska Moët. Min son njöt av varje sekund. Jag också. En annan slags mammagrupp.

Vintage på riktigt

Nu har jag beställt hem en 90 år gammal sjal. Har alltid köpt begagnade klänningar från 40-, 50- och 60-talet som jag haft på bröllop som gäst. Men aldrig något så här gammalt. Oh boy! Ska bli spännande att se hur den ser ut när den kommer om en vecka från USA.

Pianosjal är romantik

Jag har hittat en pianosjal från 1920-talet. Den kan kanske bli min och följa med på bröllopet. Jag är helt galen i romantiska kläder, möbler och looks just nu. Har varit det i många år (älskar som sagt Camilla Thulin och allt hon står för) men nu verkar det comme il faut för trende är sådan. En dam som är fantastisk på hår och blommor och musik som de gjordes för 60-90 år sedan ska göra min frisyr till den stora dagen. Luv it!

Fyra bröllop och en begravning

Ja, så blir vår sommar. Känns sorgligt att även ha köpt en svart klänning.

Allt faller på plats

Vi har varit i huset där vi ska ha bröllopsfest och spejat. Det är shabby och lite chic. Och det kommer passa oss perfekt! Idag hämtade vi våra förlovningsringar. Vi har varit förlovade sen vi träffades men inte med ringar. Nu har vi dem. Guldgula. Och det betyder faktiskt så mycket! Plus en rar grej, de stoppade ner en flaska bubbel i påsen för att vi skulle fira dem!

Glitter och paljetter la jag ner i min säck

Har tittat på adventskalendern Trolltider med min son, han var inte intresserad. Men jösses de rökte i första avsnittet, vilken 70-talsgrej! Hur som helst säger jag som dem: jag vill ha glitter och paljetter! Som de här vintage örhängena.

vintage

Titta! Han säger en mening.

Han säger "Jag kan". Världens bästa första mening. Han kan! Han kan! Han kan massor. Älskar dig lilla trygga underbara barn!

Yoga Pepp!

Det är sommarvärme och jag har yogat på ett tak med utsikt över Stockholms innerstad. Jugendbalkonger, shabby chic, trasiga statyer, fågelkvitter, glas som klirrar. Yoga i ett slags vintagemiljö. Haha! Kan inte bli bättre.

Mer, mer, mer

Min son säger "Mer, mer, mer" om han vill ha mer apelsin, titta på Pippi igen eller läsa bok. Jag känner likadant (och blir lite trött av det) när jag fördjupar mig i vintage wedding-trenden.

Skor




Vintage wedding dress





Spets! Jag vill ha spets.

Wedding overload

Jag går nästan vilse i djungeln som handlar om bröllop. I USA tar man fantastiska bilder redan vid förlovningen och alla bröllop är vackert vintage, quirky och eclectic. Vill ha! Vill va! Vill pyssla. Små vaser med blommor på borden och en klänning i spets. Kommer jag att hitta? Kommer vi ha råd? Titta på dessa härliga bilder!

Rosa ladies

Pink overload

Shabby Chic


Titta! Han bygger.

Min son har feber efter 18-månaderskollen och är hemma med mig. Han går in i sitt rum och pysslar. Jag vill inte störa, försöker att låta honom vara ifred. Han kommer ut efter en stund och vill visa mig något. En legobil som han har byggt!

50-tals bröllop

Jag är bridezilla som inte planerat genomtänkt. Och blir avundsjuk och inspirerad av andra. Titta på det här fina 50-talsinspirerade bröllopet! Så väl genomfört. Så snyggt! Älskar just den festlokalen uppe på berget med utsikt över Stockholm. Och så tänker jag på all kunskap man får om bröllop. Vad ska man ha den till sen? :) Förstår verkligen alla som ger sig in i bröllopsbranschen. Så roligt!

Frimärken för bröllopsinbjudan

Detaljer är viktiga om man är en bridezilla. Blev lycklig idag när jag såg att det finns nya frimärken som kommer passa perfekt på våra kuvert. Snart är inbjudan till vår bröllopsfest klar. Känns extra bäst att det är en av mina allra bästa vänner som har formgivit inbjudan. Med kärlek!

Fest!

Jag älskar mitt nya jobb



Just nu verkar det som om jag håller på att få ihop livet igen. Och jag har fått hjälp att förstå att jobba hårdare inte är lösningen på livspusslet. Självklart för vissa, en aha-upplevelse för mig.

Titta! Han sjunger.

Nu sjunger vår son. Om krokodiler och spindlar. Snyft! Så rart. Och jag var inte hemma första gången han gjorde det.

RSS 2.0